MASSAGEPLANET

 Wij vervullen uw wensen van spanning, ontspanning en erotiek!

Onze masseuses  

Layla

Hoi lieve mannen, nadat ik heel wat jaren ervaring op gedaan heb in de erotische branche ben ik nu werkzaam in Maasmechelen om het team van MassagePLANET te versterken. Ik ben spontane, vurige zuid-Amerikaanse dame die vloeiend Nederlands spreekt. Heb lange donker bruine haren en heerlijke borsten. Als ik met mijn borsten over je heen glijd raak je volledig de kluts kwijt....... Ik heb maar 1 waarschuwing..... ik ben verslavend!! Durf jij het aan maak dan snel een afspraak met mij.................

Layla XX

Maak een afspraak tel: 0032492161283


Nöa 

Kom tot rust bij Nöa.

Een sportieve, sexy Hollandse brunette met een tikje spaanse vurigheid! Ik ben lief, spontaan en met een hoge dosis positieve energie. Ook ben ben ik graag ondeugend en een beetje stout!.

Ik heb een normaal postuur en natuurlijke grote borsten, 1.74 lang, 39 jaar, groen bruine ogen, mooie voetjes.

Kies een Body2Body massage voor een heerlijke ontspannende massage waarbij ik verschillende technieken gebruik.

Of kies een VIP de luxe Body to Body. Met meer teasen en Tantra. Ik bouw deze echt heel goed op.
Ik masseer hierbij vooral op intuïtie en elke massage is weer anders. Ik masseer niet alleen maar mijn aanrakingen zijn ook erg sensueel.
Je zult de prikkelingen door heel je lichaam voelen. We bespreken samen welke massage je wilt en of je meer B2B wilt of juist niet.

Ik heb 100% aandacht voor jou. 

Maak een afspraak tel: 0032492161283

Sarah 

 Sarah is een 30 jarige mooie welgevormde slanke blondine met pit.

Een rondborstige echte Vlaamse, ze weet je te verleiden met haar zachte handen.

Ze laat je fantasieën werkelijkheid worden.

Haar specialisatie is jou tijdens een sensuele massage te laten onderdompelen in een onvergetelijke heerlijke prikkeling met een explosief einde.

Nederlandstalig.

Sarah heeft zich gespecialiseerd in al onze aangeboden massages.

Maak een afspraak tel: 0032492161283

 Joy

 Joy is een pittige, vrolijke rondborstige Nederlandse dame van 31 jaar.

Haar passie is teasen en pleasen, ze brengt u met haar sensuele aanrakingen in de 7de hemel.

Haar specialiteit is je betoveren, met haar lange slanke lichaam brengt ze je naar een andere PLANEET.

Wil je weten hoe ze dat doet? Kom en just enjoy!

Joy heeft zich gespecialiseerd in al onze aangeboden massages.

Maak een afspraak tel: 0032492161283

Mercedes

Mercedes is een begin 40 jarige brunette. Zij is een vlotte spontane klassevolle dame die jou met haar vurige temperament naar de zevende hemel brengt! Als je op zoek bent naar een spannend moment kan je zeker bij Mercedes terecht. Vertel haar jou fantasie...... zinderende tantra tot spannende kinky. Haar specialiteit is soft sm massage waar je je fantasie de vrije loop kan laten gaan..... OPWINDING VERZEKERD!!

Maak een afspraak tel: 0032492161283


Peggy

Onze heerlijke roodharige volslanke Peggy met cupmaat G, ze is 43 jaar en laat u met haar zalige zachte lichaam een intens genot beleven. Bij haar zul je je vertrouwd voelen en volledige ontspanning beleven van lichaam en geest, met haar handen en zachte vrouwelijk lichaam glijdt ze over uw body waardoor u tot een geweldig hoogtepunt zult ervaren.

Laat u verrassen!

Peggy is gespecialiseerd in al onze aangeboden massages, toch is ze een kei in iets stevigere erotische massages!

Maak een afspraak tel: 0032492161283

Angel onze nieuwe aanwinst!

Onze nieuwe aanwinst Angel met haar zachte Duitse accent, haar lange slank lichaam zal deze blondine van 44 jaar jou naar een fantastisch hoogtepunt brengen wat je niet eerder ervaren hebt!

Angel zal u een heerlijke erotische massage laten beleven, met haar goddelijk lichaam zal ze over u heen glijden zoals u nooit eerder heeft meegemaakt. In een uur zult u alles en iedereen vergeten en een geweldige ontspannende spanning beleven met een explosief hoogtepunt!

Het aanraken............ bewegen......... alleen jij en ik en de hitte van de warme olie geven je een fantastisch sensueel erotisch gevoel. Ben je nieuwsgierig, kom snel een bezoek aan mij brengen, ik kan niet wachten om jou te ontmoeten!!

Maak een afspraak tel: 0032492161283

MONICA 

 

Monica is onze bloedmooie Russische is 34 jaar en een prachtige welgevormde lange slanke blondine. Ze weet je te verleiden met haar zachte handen en lichaam.
Ze laat je fantasieën werkelijkheid worden. haar specialisatie is jou tijdens een sensuele massage te laten onderdompelen in onvergetelijke prikkelingen met een explosief einde. Monica laat u een intens genot beleven zoals u nog nooit heeft ervaren.
Maak een afspraak tel: 0032492161283